Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Navi-Car Kft.
Székhely:
 
4400 Nyíregyháza Mikes K. u.2/a.
Telephely:

4405 Nyíregyháza Debreceni út 168.
Adószám: 
24066729-2-15

Telefon:
+36/30/9556-131
Fax:
 
+36/46/416-426

E-mail:
navicarkft@gmail.com

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00

Szolgáltatásaink

 Miért tőlünk vásároljon autót?

 Számos autókereskedés kínálja a szolgáltatását, azonban ha valamelyik alábbi feltételnek nem tesznek eleget, nem biztos, hogy velük gyorsan megtalálja az ideális autót, illetve a vevőt eladásra szánt gépkocsijára, motorkerékpárjára vagy furgonjára. Velünk viszont a következő előnyök mindegyikét élvezheti.

 

  •  Számtalan gépjármű-kategória közül választhat

 Egyedül él, így egy üzemanyag-takarékos kisautót keres? Kényelmes családi autóra van szüksége, hogy kellemes körülmények között fuvarozhassa a három gyereket az edzésre, illetve a családi kirándulásokra is ezzel mennének? Vagy inkább egy elegáns városi terepjárót, sportkocsit vagy furgont szeretne? Kereskedésünkben számtalan gépjármű-kategória képviselteti magát, így biztosan megtalálja a megfelelőt.

  • Folyamatosan frissülő kínálat

 Az elérhető autók kínálata naponta bővül, így ha ma nem találta meg az ideálisan, holnap már akár rá is bukkanhat. Ha szeretné, hogy értesítsük az újdonságokról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

  •  Személyre szabott megoldások

 Mondja el, mit szeretne, és megkeressük önnek az ideális autót adatbázisunkban! Tiszteletben tartjuk a kérését és az igényeit, így nem próbáljuk meg rábeszélni egy kedvező árú kis furgonra, ha ön épp hosszú platós autót keres.

  •  Gyorsan értékesítjük autóját

 Ha nem vásárolna, hanem eladna, akkor is segítünk. Hozza be hozzánk autóját, bizományba átvesszük, és vonzó fotókat csatolva meghirdetjük, hogy minél több érdeklődője legyen. Majd megmutatjuk azt a leendő vevőknek, és a szerződéskötést is megszervezzük.

  •  Átvesszük öntől a papírmunkát

 Mindent megszervezünk; egyeztetünk az érdeklődőkkel, fogadjuk őket kereskedésünkben, megmutatjuk az autót, elintézzük az összes papírmunkát, így önnek nem lesz más dolga, mint aláírni a megfelelő dokumentumokat.

  •  A hitelügyintézésben is segítünk

 Ha nem áll a rendelkezésére elegendő fedezet az autó megvásárlásához, de egyedül nem tud eligazodni a banki termékek útvesztőjében, segítünk a hiteligénylésben is. Számtalan pénzintézettel állunk kapcsolatban, és mivel egyik bank mellett sem vagyunk elkötelezettek, nem kell attól félnie, hogy rábeszéljük bármire, ami nem felel meg önnek.

 

  • Tesztvezetést biztosítunk

 Új autója biztosan nem fog lerobbanni, amint kigurul vele a kereskedésből. Egy tesztvezetés keretében kipróbálhatja, és természetesen egy szakértővel is átnézetheti, hogy meggyőződhessen róla, hogy az ön számára megfelelő műszaki állapotban van.

 

 Ha szeretné élvezni a fenti előnyöket, és minél hamarabb rátalálni az ideális autóra, illetve eladni a régit, keressen meg minket most!