Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Navi-Car Kft.
Székhely:
 
4400 Nyíregyháza Mikes K. u.2/a.
Telephely:

4405 Nyíregyháza Debreceni út 168.
Adószám: 
24066729-2-15

Telefon:
+36/30/9556-131
Fax:
 
+36/46/416-426

E-mail:
navicarkft@gmail.com

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00

Eladjuk autóját

Eladóknak

Rövid időn belül eladjuk gépjárművét

Új autót vásárolna, de ehhez el kell adnia a régit? Esetleg feleslegessé vált céges furgonjától válna meg? Bízza ránk a gépjármű értékesítését! Ha nincs ideje arra, hogy hirdetéseket adjon fel, fogadja a hívásokat, ismertesse az autó jellemzőit az érdeklődőkkel, illetve hetente többször az érdeklődők rendelkezésére álljon, akik szeretnék megtekinteni és tesztvezetésre vinni a kocsit, adja át a feladatot autókereskedésünknek! Keressen meg minket telefonon, és egyeztessen időpontot egy személyes találkozóra!

Vonzóvá tesszük gépjárművét

Hozza el hozzánk az autóját, hogy profi fotókat készíthessünk róla, ezzel is vonzóbbá téve a leendő érdeklődők számára. Rögzítjük a gépjármű adatait a rendszerben, és a fényképeket is feltöltjük, majd meghirdetjük az autót saját oldalunkon, különböző hirdetési újságokban és honlapokon, illetve hírlevelekben. Így rövid időn belül vevőre találhat. Az autó személyes bemutatásának feladatát is átveszi öntől, így nem kell szánnia erre az idejéből.

Alacsony jutalékkal dolgozunk

Autóját bizományba vesszük át: ha sikerült eladni, értesítjük, és rövid időn belül elintézzük az anyagiakat. Mivel vásárlóinknak a hitelfelvételben is segítünk, egyrészt azokat sem zárjuk ki a vásárlók köréből, akiknek jelenleg nincs elegendő anyagi forrásuk az autó megvásárlására; másrészt pedig, a hiteligénylés folyamatának felgyorsításával ön is hamarabb a pénzéhez juthat.

Mindent megszervezünk az utolsó lépésig

Sikeres eladás esetén megszervezzük a szerződéskötést, és önnek már nincs is más dolga, mint aláírni a papírokat. Mindezért alacsony jutalékot számítunk fel. Ha szeretne minél előbb megszabadulni gépjárművétől komoly veszteség nélkül, vegye fel velünk most a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!