Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Navi-Car Kft.
Székhely:
 
4400 Nyíregyháza Mikes K. u.2/a.
Telephely:

4405 Nyíregyháza Debreceni út 168.
Adószám: 
24066729-2-15

Telefon:
+36/30/9556-131
Fax:
 
+36/46/416-426

E-mail:
navicarkft@gmail.com

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00

Autóhitel

Hitelügyintézés

Ha önerőből nem tudja megvenni az autót, segítünk!

Akkor sem kell lemondania az első saját gépjárműről vagy a családi autóról, ha jelenleg nem áll rendelkezésére elegendő összeg a megvásárlásához. A hiteligénylés hosszú, bonyolult és idegőrlő feladat lehet; de mi segítünk, hogy minél gyorsabban túl legyen rajta, és máris hazagördülhessen új autóján. Autókereskedésünk számtalan pénzintézettel áll kapcsolatban, így segítünk kiválasztani önnek a bankok ajánlatai közül a legkedvezőbbet.

Nem beszéljük rá semmire, amit nem szeretne

Nem kell amiatt aggódnia, hogy olyasmire fogjuk rábeszélni, amit nem szeretne, hiszen egyetlen bank mellett sem vagyunk elköteleződve, így azt a konstrukciót fogjuk ajánlani, amely leginkább megfelel az igényeinek és lehetőségeinek. Ha új vagy használt autót, motorkerékpárt vagy furgont házat vásárolna, de jelenleg nem rendelkezik elegendő fedezettel, hiteltanácsadónk hitelképességének felmérése után megismerteti önnel az egyes banki termékeket, és segít eldönteni, melyik hitelkonstrukciót válassza.

Nincs türelme a rengeteg banki termék összehasonlítására?

Ha úgy érzi, egyedül nem tud eligazodni a rengeteg banki termék és szakkifejezés között, a különböző lehetőségek összehasonlítása túl sok idejét és energiáját emészti fel, engedje meg, hogy szakértőink átvállalják öntől ezt a feladatot! Ha sikerült kiválasztani a megfelelő hitelt, kollégáink ismertetik önnel, milyen dokumentumokat kell beszereznie, illetve kitöltenie a hiteligényléshez. Ha elkészült a hitelkérelmi csomag, a dokumentációt is eljuttatjuk a bankba, így önnek nem lesz más dolga, mint várni a bank pozitív válaszára. Ha egyedül nem tud eligazodni a hitelkonstrukciók között, nemcsak az ideális autó kiválasztásában, hanem ebben is segítünk önnek! Jöjjön el hozzánk még ma, vagy keressen meg minket telefonon!